شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ |۲۱ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 23, 2024
1

مجله خردورزی در تازه ترین شماره خود با هدف تبیین کارکردهای مختلف علوم‌شناختی ذیل پنج پرونده علوم شناختی و هوش مصنوعی، علوم‌شناختی و هنر، علوم‌شناختی و اقتصاد، علوم‌شناختی و فضای مجازی، علوم شناختی و جنگ شناختی و پروندۀ ویژه دانشمند علوم شناختی به بررسی مولفه‌های حکمرانی در عصر فناوری‌های نوین شناختی پرداخته است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، این شماره با تیتر اصلی "دست نامرئی قدرت، حکمرانی در عصر نوین فناوری‌های شناختی چه مولفه‌هایی دارد؟ " به مدیرمسئولی دکتر رفیع‌الدین اسماعیلی، مسئول مؤسسه شناخت و همچنین سردبیری حجت الاسلام مجید رحیمی منتشر شده است.

از جمله عناوین مطرح شده در این شماره می توان به این موارد و عناوین اشاره کرد؛ روان‌شناسی مدرن و انقلاب شناختی، نقش زبان در فرایند تفکر و شناخت، چه کسی بر جهان حکومت می‌کند؟، آیا آینده ترسناک است؟، تأثیرهوش مصنوعی بر شناخت و رفتار انسان، سیاست‌های نوآورانه و تغییر جهان، آیا ما در ماتریکس زندگی می‌کنیم؟، بازنمایی ذهنِ انسان در سینمای معاصر، الگوی نظری جنگ شناختی، مناقشات ترکیبی نوین، نقش عملیات‌های شناختی در انتخابات آمریکا، علوم مغزی نظامی و نحوۀ تأثیرگذاری آن بر جنگ‌های آینده و… .

سردبیر در سرمقاله این شماره با عنوان "آفاق فکر و جهان ذهن" به بررسی اجمالی رابطه انسان، آینده و علوم شناختی پرداخته و ضمن تبیین اهمیت و علت ورود این شماره از فصلنامه به موضوع مهم حوزه شناخت، تاریخچه‌ و ظرفیت‌های علوم شناختی را تبیین کرده و بیان داشته است:"علوم شناختی از جمله حوزه‌های مطالعاتی است که احتمالاً طی چند سال آینده، تمام کنش‌ها و واکنش‌های فرهنگی، اجتماعی، آموزشی، اقتصادی و … با آن مرتبط خواهد شد"

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha